Kypc управление на проекти с AGILE PM®/AGILE BA® Foundation

Kypc управление на проекти с AGILE PM®/AGILE BA® Foundation

Един курс – два сертификата!

Agile Project Management (AgilePM®) е цялостен гъвкав метод за управление на проекти. Основан е на метода DSDM – един от първите напълно завършени методи за гъвкаво управление на проекти. Неговата най-нова версия 2.0 е база за този акредитиран сертификационен курс.

Agile Business Analysis (AgileBA®) е същият гъвкав метод за управление на проекти, но видян от перспективата на Бизнес Анализатора. Този подход подробно разглежда бизнес казуса на проекта, осигуряването на успешна групова комуникация, техниките за моделиране и други специфични за бизнес анализа теми.

Това е нов уникален продукт, който позволява да се придобият два сертификата с участие само в един курс! Училище за бизнес компетенции организира този курс в сътрудничество с Open Managament Education Center – OMEC, Полша, като акредитирана тренингова и сертифицираща организация

Какво Ви предлагаме

1.Комбиниран тридневен сертификационен курс AgilePM/AgileBA. 2.Възможност да изберете един от двата или и двата сертификационни изпита:

2.1.AgilePM Foundation Certification и/или 2.2.AgileBA Foundation Certification.

3.Подготвителен безплатен семинар/уебинар AgillePM for less than 1 hour!

4.Възможност за безплатно повторно участие в курса, при неуспех на сертификационния изпит, след заплащане само на такса за изпит.

5.Кетъринг за кафе паузите и обяд.

За притежателите на сертификат PMP, този курс носи 18-20 PDU. ЗА КОГО Е КУРСЪТ?

Ние препоръчваме този курс на хора, изпълняващи роли в гъвкави проекти: Членове на управляващи комитети и проектни съвети, мениджъри на проекти, лидери на екипи, бизнес анализатори, програмисти, разработчици и тестери.

Курсът е полезен за организации, прилагащи гъвкавия подход, и за служители от техническите и бизнес отделите.

 

Теми

Курсът обхваща философията, принципите, ролите и отговорностите, процеса и продуктите от гъвкавото управление на проекти в корпоративна среда.

Здравите теоретични основи са подкрепени от множество упражнеиия, които позволяват на участниците да разберат как темпераментите, емоциите, комуникациите, груповите процеси, конфликтите и промените влияят на успешното изпълнение на проекта, когато се прилага гъвкавия подход.

Отделно от интензивното изучаване на AgilePM, AgilePM/AgileBA Foundation включва разширения, които са специфични за темите по бизнес анализ.

Обучението включва примерни изпити и тестове, които са за подготовка на кандидатите за двата сертификационни изпита.

Сертификационни изпити

Участниците в курса могат да изберат да се явят на един от двата или и на двата сертификационни изпита от следващия списък:

1.AgilePM Foundation Certification и/или 2.AgileBA Foundation Certification.

AgilePM®/AgileBA® Foundation

course syllabus

One course – Two certificates!

Kypc управление на проекти с PRINCE2® Foundation

Допълнителна информация
Лектор Кржищоф Малус/лектор SBC
Цена Комбиниран курс AgilePM®/AgileBA® Foundation Стандартна цена: 580 евро.

Изпит AgilePM® Foundation: 180 евро

Изпит AgileBA® Foundation: 180 евро

Всички цени са без включен ДДС.

Специални отстъпки за ранно записване (поне 45 дни)

Фирмен коучинг Да
За записване ТУК или тел. 032 58 28 13 / office@training-center.bg
Брой участници в група 8-16
Кога 28-30. 09.
Продължителност 3 учебни дни, присъствено обучение на английски език.

1 1/2 – 2 часа за всеки сертификационен изпит. Първият изпит обичайно се провежда в края на третия учебен ден, а вторият през деня, следващ обучението

Сертификат
  • Всички курсисти получават сертификат за участие.
  • При успешен резултат на сертификационния изпит AgilePM Foundation, участниците получават сертификат AgilePM Foundation Certificate.
  • При успешен резултат на сертификационния изпит AgileBA Foundation, участниците получават сертификат AgileBA Foundation

AgilePM и AgileBA са регистрирани търговски марки на Dynamic Systems Development Method Limited.

 

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!