Наблюдението като фундамент на хипнозата

Наблюдението като фундамент на хипнозата

/ хипнотична ”баня” за клиента/

hipnoza

„Хипнотичната баня“ прави клиента отпуснат, спокоен, достъпен, доверчив и подвластен на вашето влияние!

Сега ще поговорим за това, на какво се базира разбирането за веригата на вътрешните образи на клиента, от какво се ръководи при определяне и изграждане на “маршрута на движение“ на клиента в транс, и как да се научим да разбираме кога и как да „ограничим свободата“ на клиента в транс.

За да овладеете всичките тези „мъдрости“, вие трябва да разберете КАКВО ЛЕЖИ В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО ТОВА? НАБЛЮДЕНИЕ! Именно самостоятелното наблюдение, с последващ анализ на получената информация ни позволява да разберем и определим моделите в човешкото поведение и възприемане.

НЕДИРЕКТИВНАТА ХИПНОЗА В ПРОДАЖБИТЕ СЕ ИЗГРАЖДА ИМЕННО ВЪРХУ ЗАКОНОМЕРНОСТИТЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО И ВЪЗПРИЯТИЕТО НА КЛИЕНТА.

Разбирането на тези механизми ще ви позволи да създадете модели на поведение с клиентите в транс. Вие трябва да се научите на хипнотично наблюдение, т.е. такова наблюдение, което ви дава твърдото разбиране по какъв начин са склонни да реагират на едни или други образи и нагласи в състояние на транс. Т.е. преди да „дадете образи“ и нагласи, трябва да имате добра представа за това, как потребителите ще реагират на тях, и какви на свой ред образи /или реакции ще предизвика. Какъв образ ( образи) ще възниквнат в резултат на реакцията на дадения на клиента образ, каква форма на поведенческа реакция на клиента е най-вероятна на задействания от вас стимул./

За да знаете всичко това, трябва постоянно да наблюдавате клиентите в различни …

Допълнителна информация
Цена 10 лв.
Приблизителен обем страници 3 стр.
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 143032

 

Вижте още…

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи