Майсторството на продажбите: Курс за напреднали

Майсторството на продажбите: Курс за напреднали

Специализиран интерактивен тренинг

Цел на тренинга:

  • Да усъвършенства уменията и навиците за продажба.
  • Да ,,шлифова’’ индивидуалния стил на продажба.
  • Да отработи най-ефективните технологии за продажба в ,, трудни условия’’ , с ,, трудни клиенти’’, и ,, трудна стока’’
  • Да формира мотивация за увеличаване на продажбите за сметка на получените навици.

За кого е предназначен: 

Ръководители на отделите по продажби, мениджъри по продажбите.

Програма на тренинга:

1. Работа с ,,трудни’’ клиенти.

Типове ,,трудни клиенти”. Способи за преодоляване на съпротивлението на клиента към установяване на контакта. Агресивния клиент. Вечно заетия клиент. Клиент  с негативен опит от сътрудничеството с вас. Клиент с предубеждение по отношение на вас, вашата стока или вашата Компания. Какво да правите ако постоянно ви ,,изпращат по факса”.,, Игрите” на клиентите: как да разпознаем манипулацията при продажбата. Конструктивното преодоляване на манипулацията. Формиране на клиентска лоялност: как да превърнем ,,трудния клиент” в постоянен.

2. Работа с ,, трудна стока’’

Какво да правим  когато клиентите не чакат на опашка:работа в ситуация на наситен пазар. Умението да се ,,отстройвате ‘’ от конкурентите при провеждане на продажби. Какво да правим когато стоката ни не притежава достатъчно изгодни характеристики: умението да превръщаме  недостатъците в преимущества. Провокиране възраженията на клиента като метод за увеличаване на продажбите.

3. Работа в ,,трудна’’ ситуация на продажба.

Продажба в ситуация на ограничено време: вашите тридесет секунди за проведане на презентация. Изкуството да бъдете кратки и убедителни.

Продажба в ситуация на конкуренция: задочна борба за клиента. Изкуството да побеждавате в продажбите без ,, черен пиар’’ по адрес на конкурента.

Метод за водене на тренинга:

Рoлeви игpи c paзбop нa cилнитe и cлaби cтpaни нa вceĸи мeниджъp, тecтиpaнe нa пpoфecиoнaлнo вaжнитe ĸaчecтвa (изпoлзвaт ce  aвтopcĸи тecтoвe), oтpaбoтĸa нa yмeния и нaвици в cпeциaлни yпpaжнeния, мини-лeĸции, гpyпoви диcĸycии.

 

Информация за курса
Лектор
Цена (група) Поискай оферта
Фирмен коучинг Да
За записване ТУК или тел. 032 58 28 13 / office@training-center.bg
Брой участници в група 12-16
Кога от 10.00 до 17.00 часа
Продължителност Еднодневен /8 ак.часа/
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходящ тест, Вие имате възможност да получите сертификат.

 

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!