LIFE MANAGEMENT

Как да се научим да управляваме своя живот?

 

 

Как да се научим да управляваме своя живот?

Вие умеете ли да управлявате своя живот или той управлява вас?

Сега има много различни методи за усъвършенстване. В съвременният свят за да бъдете успешни и щастливи е необходимо да притежавате много полезни навици, освен професионалните. Например, важно е да сте организирани, събрани, да умеете правилно да реагирате на промените и да не се страхувате от трудностите. Да управлявате своя живот така, че да имате максимално добър резултат. На това учи Лайф-мениджмънта – науката на новото поколение.

Какво е  Life Management?

Life Management е система от различни инструменти и способи, които имат за цел в значителна степен да опростят живота на човека  без загуба на качеството. Това е цяла наука, която учи човек не само на правилна организация на труда или почивката, контрол на времето, но и изкуство за управление на емоциите, борба със стреса, общуване с хората, различни техники на саморазвитие.

Life Management е създаден за да помогне на човек да се развива, без да отделя за това много време и сили. Усвоявайки някои методи, човек може да постигне големи резултати при много по-малко загуби, отколкото това става в обичайния живот. С помощта на тази наука човек може да разработи своя жизнена стратегия и придържайки се към нея да се движи към набелязаната цел.

Целта на този тренинг не е в това да ви даде единствения верен способ да управлявате своя живот, а в това да ви накара да се замислите, че всички сфери в живота ви са взаимно свързани и вие няма да можете да достигнете голям успех в една от тях без да обърнете внимание на останалите.

Програма

– Пирамидата Б. Франклин

– Колелото на жизнения баланс

– Икигай – Тайната, която ви подкрепя всяка минута

– Модел SCORE

– Анализ на силовото поле

– Залавянето на гремлините

– Защо невежите са уверени в себе си: ефект на Данинг-Крюгер

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *