Как да увеличим продажбите с помощта на видеомаркетинга

Как да увеличим продажбите с помощта на видеомаркетинга

 videomarketing

Според статистиката 64-85% от зрителите най-често купуват след като видят рекламен клип. Това се случва, независимо от местоположението и демографската принадлежност на клиентите. Как да използвате ефективно видео технологията в продажбите, видеомаркетинга, ще научите сега…

Видеомаркетингa е един от видовете маркетинг, който включва комплекс от подходи, техники и дейности за насърчаване на продукти и услуги, чрез ефективно използване на видео.

Къде можете да публикувате видеоклипове

  1. В сайта или блога на компанията

На началната страница обикновено се поставя общо видео или поздрав от управителя. На отделните страници или раздели било подходящо видео за продукти или услуги, отговори на често задавани въпроси, видео инструкции, обучаващи клипове.

  1. Видео хостинг

Публикуване на клипове на видео хостинг дава възможност за насърчаване на основните му въпроси  ( заглавия, тагове , описание) , позволява да се повиши гледането на други видео канали за сметка на линковете и като цяло повишава рейтинга на канала при правилно задействани всички инструменти на видео маркетинга.

Освен оптимизиране на търсенето, видеото дава възможност за споделяне на клипове чрез социалните мрежи или поставяне на линкове в сайта.

  1. Офлайн

Видео презентацията е от голяма помощ по време на лична среща с клиента. Вие можете да я използвате на изложби, да я предлагате на рекламни дискове или флашки – визитки.

 

Уникални технологии за използване на видеомаркетинга…

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 141011

 

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи