30 нискобюджетни маркетингови метода за увеличаване на продажбите

30 нискобюджетни маркетингови метода за увеличаване на  продажбите

uvelichavane-na-prodajbite-1

Тези 30 нискобюджетни маркетингови методи за увеличаване на продажбите можете да прилагате практически във всеки бизнес. Те са достатъчно прости и изискват от вас само малко време за тяхното внедряване…

Удовлетворявайте потребностите и желанията на клиентите, а не просто да продавате стоката ( услугата). Ако човек не е на ясно каква полза ще има от покупката или какъв проблем може да реши с помощта на вашето предложение – няма да постигнете увеличаване на продажбите, а и вашият бизнес няма да оцелее дълго.

Всяка стъпка трябва да доведе до продажба. Това правило важи за всичко, от оформянето на витрината  до информацията за клиента от вашия продавач. Не забравяйте за приятната атмосфера и интуитивните разбираеми подсказвания в търговската зала, които значително ще опростят избора на потенциалният клиент във ваша полза.

Реклама на място – това е най-евтината, и едновременно с това една от най-ефективните форми за реклама, тъй като е предназначена непосредствено за пряката заинтересованост на клиента от покупка.

Ако поставените задачи не водят към получаване на приходи – премахнете ги.

Креативност — „не“.  Продажби — „да“.

Опишете маркетинговите инструменти, които ще използвате в близките 90 дни, и резултатите, които тези инструменти според вас трябва да донесат. Помислете ( проверете) как клиентите ще реагират на вашите действия и как да предизвикате нужната ви реакция. Как да подобрите това отношение?

Най-евтините и действени способи за вътрешен PR  могат да станат: …

 

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 141007

 

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи