Какво знаем за другият пол?

Какво знаем за другият пол?

 

 1. Мъж и жена отварят кутия с шоколадови бонбони, получена като подарък. Един от тях взема бонбон и веднага започва да яде, а другият внимателно отхапва парченце, опитвайки пълнежа. Кой отхапва — мъжът или жената?
 2. На някакво събиране един от гостите твърди, че хората са загубили интерес към полетите до Луната. Домакинът е на същото мнение и привежда като доказа­телство данни от социологически изследвания. Но един от присъстващите не се съгласява, аргументирайки се по следния начин: “Не вярвам па подобни изследва­ния, аз лично искам да летя до Луната”. Представителят на кой пол разсъждава така?
 3. Съпружеска двойка чете вечер книги, в съседната стая спи болното им дете. Един от тях вдига глава от книгата и казва: “Безпокоиш ли се? Не трябва,лекарят казва, че няма нищо страшно”. Кой от тях е забелязал тревогата и безпо­койството на другия?
 4. Съпрузи обядват в ресторант. Единият поръчва непознато, но рекламирано блюдо, а другият — това, което обикновено поръчва. Кой от двамата е любопитни­ят чревоугодник?
 5. Семейство посещава магазин с инструменти и прибори за бита. В единия му край са представени най-новите, най-модерните изделия, а в другия — познатите, отдавна и широко използваните. Кой от двамата ще прояви интерес първо към новите изделия?
 6. Съпружеска двойка взема решение да обнови гардероба си и посещава магазин за дрехи. Единият веднага се отправя към продавачката и точно и ясно обяснява какъв модел и какъв цвят са му необходими. Другият обикаля целия магазин и на въпроса на продавачката отговаря, че още не е решил какво да купи.Кой от тях се колебае при избора?
 7. Мъж и жена пътуват с кола. Бензинът е на свършване, дори сигналната лампичка започва да пресветва. Единият предлага да заредят на най-близката бензиностанция, но другият настоява да продължат и да заредят на по-следващата, защото там има по-малко хора и бензинът е по-евтин. Кой от двамата е по-склонен да рискува?
 8. Семейство се отправя па разходка из непознат град и се загубва, не може да намери пътя за хотела. Единият предлага да попитат някой минувач. Другият -да продължат да вървят и да търсят пътя сами. Кой не желае да потърси помощ?
 9. Колата спира иа бензиностанция и обслужващият предлага: “Искате ли да проверя маслото?” Единият от съпрузите отговаря:”Не, благодаря, бързаме”. Дру­гия е съгласен да приеме допълнителната услуга. Кой от двамата е отказал услугата?
 10. На червено в трите ленти спират три коли, още ие е светнало зелено, а един от тримата рязко тръгва. От кой пол е?
 11. Семейство е на кино и гледа мелодрама. Кой от двамата преживява санти­менталните сцени по-силно?

Отговорите и резултатите можете да видите ТУК:

ОТГОВОРИ И РЕЗУЛТАТИ

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи