Какво трябва да знаем за да ,,управляваме” мъжете?  Мъжете могат ли да бъдат ,,управлявани”?

Интерактивен едномесечен  дистанционен тренинг

Всяка жена иска да знае това, а ние и ще допълним – всяка жена трябва да може да прави това.

Жените искат да управляват мъжете по различни причини:

  • Съхраняване на отношенията;
  • Да бъдат значими и да покажат, че от тях също много зависи;
  • Техните желания и потребности, които зависят от мъжете да бъдат удовлетворени;

Умението  една жена да управлява мъжа е просто необходимост.

Много от вас  е възможно  да се възмутят по повод  написаното, но желанието да се управляват мъжете е едно, а разбирането, че от това зависят вашите отношения е нещо коренно различно.

Именно затова, водени от желанието да научите да управлявате мъжете, вие трябва да знаете, че това е и отговорност, но овладеете ли това изкуство, вие ще постигнете неимоверни резултати в отношенията си с другият пол.

Мъжете имат ум, знания и способности, които трябва само да бъдат насочени  в правилната посока, и от неудачника ще се получи успял предприемач, а от лошият мъж – великолепен съпруг и баща.

Спомнете си пословицата: ,, Мъжът е главата, а жената е шията“. Представете си какво прави човек който не може да си движи шията?  Дали се чувствува комфортно, удобно, дали животът му  е пълноценен?  НЕ!  Този човек може да знае и да умее много неща, но сам какво ще може да прави? Почти нищо, нали?

Така е и с мъжете…

Мъжът не може без жената, той има нужда от женското общество, за да чувствува себе си пълноценен, истински и успял човек.

И доста често един и същи  мъж с една жена е пълен неудачник, а с друга – успял и уверен в себе си бизнесмен.

За мъжът е от голямо значение жената да може да управлява отношенията им, необходима му е женската подкрепа, способността на жената да го насочва в правилната посока т.е.  в това се състои и  управлението на мъжете.
Разбира се, мъжете поради егото си и стремежът винаги да доминират никога няма да признаят това.

Реално жената в личните взаимоотношения е по-добра от всеки мъж, понеже е по-проницателна. Тя има прекрасно развита интуиция, и много по-добре се справя в ситуации свързани с общуването.

Но както всички, така и жените могат да грешат, да постъпват както не трябва, затова и за една жена е необходимо да знае как правилно да се държи, как да реагира адекватно в една или друга ситуация, как да намери правилният подход в отношенията. Особено важно е това в брака.

В днешно време хората предпочитат да бягат от трудностите. Появят ли се трудности в отношенията, по-лесно е да ги прекъснат, отколкото да се борят.

И ето  получава се така, че трябва да можете да управлявате тези отношения. А вие ще можете да ги управлявате, само ако умеете да управлявате и участниците в тези отношения – т.е. човека до вас и себе си.

В действителност това може да се постигне, но трябва и малко труд.

Какво означава да се управляват мъжете?

Много хора смятат, че да се управлява означава да се дават команди които следва да се изпълняват.

Всъщност такова управление е неефективно и почти не работи.

Важно е да знаете, че управлението е способността ви да накарате другият да повярва в това което искате, или вашите желания да станат и негови желания, вашите цели да са и негови цели и т.н.

Как да управлявате мъжете?

Както вече казахме мъжете не само могат да бъдат управлявани, но и трябва. И ако притежавате необходимите психологически знания и умения, ще можете с лекота да правите това.

И помнете, че Вашето щастие зависи само от Вас.

————————————————————————————————————————————

ОТЗИВ ЗА КУРСА:

Здравейте,

Изключително много Ви благодаря за ценната информация относно “Как да управляваме мъжете”, научих изключително много и полезни неща, въпреки, че мъжете, като характеристика не отговарят изобщо на някои такива, които се срещат днес. Едно е да застанеш срещу мъж и да говориш директно и конкретно за нещата, но съвсем друго е да попаднеш на някакво подобие на “мъж” и да се опитваш да изградиш нещо. Казвам го защото, много по-често можеш да срещнеш мъж, който да очаква от жената да плати сметката, да плати киното, да те изблъска на вратата, за да мине пръв и т.н и ми е трудно да приема липсата на устойчивост от страна на мъжете. По принцип цялата информация, която ми изпратихте ми помогна да си отговоря на много въпроси, които са ме мъчили и осъзнавам кои са били моите грешки, така че се надявам следващият път да съумея да не ги повтарям…..

Изключително много Ви благодаря, радвам се, че Ви има и че помагате на хората по този начин да получат необходимите насоки за един по-добър и лишен от излишни емоции живот.

С уважение:

Х.А.

Допълнителна информация
Цена /без ДДС/ 180 лева
Обем, страници 96 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 410015

 

Вижте още…