Какво знаем за другият пол? ОТГОВОРИ

Отговори:

1.Жената. Обикновено мъжете не са придирчиви. За жената подобно пове­дение е традиционно.

2.Жената. Тя е убедена, че всички трябва да споделят мнението й, защото само то е правилно. Мъжете са по-реалистични и прагматични.

3.Мъжът. Психологическите изследвания показват, че мъжете по-добре чув­стват психологическото състояние на жените.

4.Жената. Също според изследвания на психолози е факт, че представителките на прекрасния пол са но-любопитни, стремят се да опитат новото и непознатото.

5.Мъжът. Учените от Института по изследване на проблемите иа мотивация­та във Флорида твърдят, че мъжете са по-любопитни, когато става дума за техни­чески новости.

6.Жената. Установено е, че мъжете влизат в магазина с точно определена цел, знаейки какво да купят, а жените решават това на място.

7.Мъжът. Според работещи на бензиностанция мъжете са склонни да карат почти докато останат без бензин, докато жените силно нервничат и предпочитат да не рискуват.

8.Мъжът. Мъжете почти винаги са сигурни, че ще намерят верния път.
Подобна самоувереност не е свойствена на жените.

9.Жената. Психолозите предполагат, че по природа жените се интересуват повече от хората, а мъжете от механизми и други подобни неща.

10.Мъжът. За мъжа колата е символ на авторитет, власт, сила. Жените не мислят така и използват други начини, за да проявят силата си, при това по-успешно.

11.И двамата. Оказва се, че мъжът и жената имат много сходни емоционал­ни реакции и възприятия, разликата е само в проявяването им.

Резултати:

За всеки правилен отговор получавате по 1 т., а за правилния отговор на последния, 11 въпрос — 2 т.

До 3 т.

Вие очевидно и понятие си нямате от това какво вълнува и какво може да се очаква от представителите иа другия пол. Подобна неосведоменост може да стане причина за много неприятности. Помислете и се опитайте да отговорите на въпро­са защо се получава така — може би поради слаб интерес или заради неумението да разбирате околните. Ако намерите отговора, проблемът наполовина ще бъде решен.

От 4 до 7 т.

Отговорите ви показват, че вие добре се ориентирате в мислите и чувствата па околните. По изражението па лицето вие бързо определяте истинската реакция иа хората. Това несъмнено е ценно качество, стига да не го използвате във вреда иа другите.

Повече от 8 т.

Вие отлично разбирате другите. Почти изключено е да ви прекарат. Това разбира се не се отнася за онези мъже и жени, които искат да бъдат лъгани от любимия. А такива има много и техният брой май скоро няма да намалее.

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи