Корпоративно обучение на тема: “Управление на стреса”

На 13, 14 и 15. 05. 2016 г. , в град Елена, TRAINING CENTER IJ проведе обучение – тренинг на тема: „ Управление на стреса. Управление на времето. „

Участници в обучението бяха служители на фирма “Каолин” – град Русе, отдел „ Логистика „ .

Лектор/ обучител бе Пламена Георгиева, психолог и Деяна Стаматова, релакс инструктор.

HPIM9374

 

HPIM9390

HPIM9400

 

 

HPIM9385В рамките на трите дни, обучителят запозна участниците с основните правила, подходи, стъпки и стратегии за справяне с бича на века – стреса и неговото управление. Бяха проведени множество активности, свързани със стреса, с екипната работа и взаимоотношенията с околните и със себе си, с начини за управление на времето, както и бе обърнато сериозно внимание на синдрома Burnout.

HPIM9423

HPIM9425

Кулминация в обучението бе посещението на язовир „ Йовковци „ , където инструкторът показа техники за предотвратяване и управление на стреса.

Забеляза се разликата между обучение в зала и на открито. Участниците почувстваха природната енергия и останаха изключително доволни. А упражнението – тест за нивото на стрес бе показателно вследствие неколкократното му прилагане и разбира се под влиянието отново на природата.

Обучението бе закрито на фона на релаксираща музика, съпроводена от заразителния смях на Маймунката и с надеждата за нови срещи.

 

Вижте още …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *