Актьорско майсторство за начинаещи

„ Актьорско майсторство “

Курс за сцената на живота

Днес курсовете по Актьорско майсторство са нужни на всеки пети човек. По статистика именно всеки пети човек не просто мечтае за възможни промени към по-добро, но и е готов активно да съдейства за своя успех.

Ние сме уверени, че нашите курсове по Актьорско майсторство са шанс за всеки да промени и подобри своя живот. От самото начало на нашата дейност най-важно за нас е съчетанието на професионализъм и достъпност. На курсовете може да се научите на стресоустойчивост ( по пътя на усвояване борбата със стреса), да си направите лично почистване (зануляване на негативни нагласи), да развиете своя глас, да подобрите навиците на общуване, да се научите на методите за влизане в различни ролеви състояния. Курсовете по Актьорско майсторство са прекрасен способ да си починете, да се отклоните от проблемите и да се пренесете в увлекателния свят на творчеството.

Курсът Актьорско майсторство е създаден за тези, които искат да разкрият в себе си творческия потенциал, да се избавят от страха пред публика, правилно и красиво да интерпретират своите мисли, да станат освободени и открити, а също и за тези, които искат да се запознаят със сцената. Учебните курсове са предназначени за студенти, политици, бизнесмени, пиар-специалисти, юристи, служители в  социалните и образователни учреждения, а също и за широк кръг хора, интересуващи се от построяване на ефективно общуване чрез техниките на актьорското майсторство.

Нашите предимства:

Индивидуален подход към всеки.*

Изкуството не търпи небрежност, затова нашите специалисти разработиха програма, съгласно която обучението по Актьорско майсторство се провежда с малки групи ( 8-10 човека). За сметка на това се постига максимален контакт на водещият с участниците, обезпечава се индивидуален подход и ефективност на обучението.

Удобно разположение.*

TRAINING CENTER IJ се намира в идеалния център на гр. Пловдив в близост до основни транспортни артерии, на гърба на Техническият Университет и ПУ – Пловдив.

Ако искате да преодолеете трудностите на междуличностното общуване, премахване на психическите задръжки, ако искате да се научите как правилно да уреждате търговските проблеми и семейните конфликти, посетете курса Актьорско майсторство.

 

<<< Прочети цялата ПРОГРАМА на курса >>>

Информация за курса
Лектор Йордан Ангелов
Цена 320 лева;

Пакетна цена за 2-ма: 600 лв.

За записване На тел. 032 58 28 13 /office@training-center.bg

Начало  21 Октомври /Събота/ 2017 г.

Програма ТУК
Формат *Продължителност на курса: Продължителност на курса 8-12 седмици* ( 64 ак.часа)
Брой участници в група мин. 8-12 човека *Курсът ще стартира при събиране на нужния минум.
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.