Курс “Актьорско майсторство за начинаещи”

„ Актьорско майсторство “

Курс за сцената на живота

Днес курсовете по Актьорско майсторство са нужни на всеки пети човек. По статистика именно всеки пети човек не просто мечтае за възможни промени към по-добро, но и е готов активно да съдейства за своя успех.

Ние сме уверени, че нашите курсове по Актьорско майсторство са шанс за всеки да промени и подобри своя живот. От самото начало на нашата дейност най-важно за нас е съчетанието на професионализъм и достъпност. На курсовете може да се научите на стресоустойчивост ( по пътя на усвояване борбата със стреса), да си направите лично почистване (зануляване на негативни нагласи), да развиете своя глас, да подобрите навиците на общуване, да се научите на методите за влизане в различни ролеви състояния. Курсовете по Актьорско майсторство са прекрасен способ да си починете, да се отклоните от проблемите и да се пренесете в увлекателния свят на творчеството.

Курсът Актьорско майсторство е създаден за тези, които искат да разкрият в себе си творческия потенциал, да се избавят от страха пред публика, правилно и красиво да интерпретират своите мисли, да станат освободени и открити, а също и за тези, които искат да се запознаят със сцената. Учебните курсове са предназначени за студенти, политици, бизнесмени, пиар-специалисти, юристи, служители в  социалните и образователни учреждения, а също и за широк кръг хора, интересуващи се от построяване на ефективно общуване чрез техниките на актьорското майсторство.

Нашите предимства:

Индивидуален подход към всеки.*

Изкуството не търпи небрежност, затова нашите специалисти разработиха програма, съгласно която обучението по Актьорско майсторство се провежда с малки групи ( 8-10 човека). За сметка на това се постига максимален контакт на водещият с участниците, обезпечава се индивидуален подход и ефективност на обучението.

Удобно разположение.*

TRAINING CENTER IJ

Ако искате да преодолеете трудностите на междуличностното общуване, премахване на психическите задръжки, ако искате да се научите как правилно да уреждате търговските проблеми и семейните конфликти, посетете курса Актьорско майсторство.

 

<<< Прочети цялата ПРОГРАМА на курса >>>

BONUS: Доведи приятел и спечели 10% отстъпка!

Информация за курса
Лектор Йордан Ангелов
Цена 460 лева 

*Възможност за плащане на 2 равни вноски

За записване На тел. 0988 933 123 /office@training-center.bg

Начало  3 юни 2019 год.

Програма Вижте програмата ТУК
Формат Продължителност на курса: два пъти в седмицата по 3 часа  (8 седмици)
Брой участници в група мин. 8-12 човека *Курсът ще стартира при събиране на нужния минум.
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.

 

Участието в курса става след предварително записване на посочените телефони и заплащане чрез предложените разплащателни системи или в офиса.

Запишете се за курса