Kypc управление на проекти с PRINCE2® Foundation

Kypc управление на проекти с PRINCE2® Foundation

Сертификационен курс по основите на PRINCE2 – квинтесенция на британският подход към управление на проекти. Училище за бизнес компетенции организира този курс в сътрудничество с Open Management Education Center – OMEC, Полша, акредитирана тренингова и сертифицираща организация. Курсът е акредитиран от APM Group Ltd. и Project Management Institute (PMI).

PRINCE2® е регистрирана търговска марка на Cabinet Office (Британското Правителство).

Какво Ви предлагаме

1.Курсистите могат да закупят книгата “MANAGING SUCCESSFUL PROJECTS WITH PRINCE2®” (НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА) – официалният наръчник по управление на проекти с метода PRINCE2® на Английското правителство (Cabinet Office) на английски език.

При некупуване на учебника се предоставя допълнително разработен материал, който да покрие и синтезира знанията от учебника.

2.Предоставяне на онлайн материали за самоподготовка 2 седмици преди началото на курса, както и разпечатани материали, които са необходими за 3-дневното присъствено обучение.

3.Ако желаят, курсистите могат да закупят курса с включен четец Kindle Wi-Fi с учебните материали.

4.Подготвителен безплатен семинар/уебинар “PRINCE2 for less than 1 hour!”.

5.Присъствен 3-дневен курс, воден от акредитиран лектор със сериозен индустриален и академичен опит в областта на управлението на проекти. Обучението е на английски език.

6.Възможност за избор на дата за изпит.

7.Обучение в по-малки групи, за да дадем възможност на всеки участник да комуникира с лектора и да зададе своите въпроси.

8.Безплатно повторно участие в сертификационен курс PRINCE2 ® Foundation, при неуспех на сертификационния изпит, след заплащане само на такса изпит.

9.Кетъринг през кафе паузите и обяд.

За кого е курса?

Мениджъри на проекти, членове на проектни екипи, ръководители на проектни организации и хора, които търсят професионално развитие в управлението на проекти, програми и портфолио от програми и проекти.

Теми

  • Въведение в PRINCE2: Що е проект? Направляване на бизнес промените чрез модела P3M3. Проект, програма, портфолио. Характеристики на проект.
  • Обзор на PRINCE2: Структура на PRINCE2. Принципи, теми и процеси на PRINCE2. Терминология.
  • Принципи на PRINCE2: 7 принципа: Продължаваща икономическа обосновка, Учене от опита, Определени роли и отговорности, Управление чрез етапи, Управление чрез изключения, Фокус върху продукти и Адаптиране към средата на проекта.
  • Процесът за стартиране на проект: Какво може да се случи, ако игнорираме този процес? Мандат за проекта. Предпроектно проучване.
  • Теми на PRINCE2: Подробно изследване на всички теми на PRINCE2 – Бизнес казус, Организация, Качество, Планове, Риск, Промяна, Прогрес.
  • Процеси на PRINCE2: Процесен модел на PRINCE2. Подробно изследване на процесите на PRINCE2 – Стартиране на проект, Насочване на проект, Иницииране на проект, Контролиране на етап, Управление на доставката на продукт, Управление на границата на етап, Затваряне на проект.
  • Адаптиране на PRINCE2 към средата на проекта
  • Сертификационен изпит

PRINCE2® oundation – Обучение и сертификационен изпит-

course syllabus

(TUTOR-LED PRINCE2® FOUNDATION CERTIFICATE)

Kypc управление на проекти с AGILE PM®/AGILE BA® Foundation

Допълнителна информация
Лектор Кржищоф Малус/лектор SBC
Цена Обучение PRINCE2 ® Foundation

  • Стандартна цена – 580 евро
  • Цена за ранно записване (поне 45 дни преди началото на курса) – 450 евро

Изпит PRINCE2 ® Foundation Examination: 180 евро

Официален наръчник по управление на проекти с метода PRINCE2, издаден от английското правителство: Managing successful projects with PRINCE2® – 80 евро

Всички цени са без включен ДДС

Фирмен коучинг Да
За записване ТУК или тел. 032 58 28 13 / office@training-center.bg
Брой участници в група 8-16
Кога 28-30. 09.
Продължителност 3 учебни дни, присъствено обучение на английски език.

1 1/2 – 2 часа за всеки сертификационен изпит. Първият изпит обичайно се провежда в края на третия учебен ден, а вторият през деня, следващ обучението

Сертификат Всички курсисти получават сертификат за участие.

При успешен резултат на сертификационния изпит, курсистите получават международно признат сертификат PRINCE2® Foundation certificate. Този сертификат е изискване за сертифициране в ниво PRINCE2® Practitioner.

 

Вижте още …

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!