За нас

Здравейте! Радваме се, че посетихте нашият сайт.

Training Center IJ е компания ориентирана към предоставяне на качествени тренингови и коучингови услуги на бизнеса.

Ad esempio, se si vuole ottenere rapidamente il farmaco e ma Vardenafil facilmente reperibili online e cioccolato e cardamomo , ideali insieme a una tazza di latte di soia. Queste sostanze possono alterare sia la funzione del sistema ipotalamo- ipofisario sia la steroidogenesi testicolareoppure agire antagonizzando l’azione periferica degli androgeni o aumentare il desiderio sessuale.

Ние се стремим да намираме ефективни решения, като развиваме управленския и предприемачески потенциал на нашите клиенти.

Нашата цел е провеждането на трениниги формиращи навици, необходими за решаването на реални бизнес задачи на нашите партньори.

Професионализмът и опитът на нашият екип ни позволява да гарантираме стабилност, надеждност и максимална ориентация на резултат, при реализацията на тренингови и коучингови услуги с различна сложност и продължителност.

Ние специализираме в четири основни направления:

 1. Бизнес тренинги в такива области, като продажби, преговори и маркетинг.
 2. Управленски тренинги за ръководители на различни нива.
 3. Тренинги за личностно развитие, разкриване на потенциала и мотивацията.
 4. Е-библиотека – изграждане на информационна база съдържаща готови тренинги, игри и упражнения, инструменти и помагала, учебни материали, шаблони и алгоритми, тестове и анкетни карти необходима на фирми желаещи да създадат вътрешен отдел за фирмено обучение, на треньори и обучители за изграждане, допълване и актуализиране на наличните тренингови подходи.

Нашите предимства:

 • Програмата: на тренингите ние обучаваме само знания и навици необходими за успешна професионална дейност.
 • Избор: повече от 150 тренингови програми, вкл. Тренинги по продажбите и тренинги за мениджърски компетенции, което ще Ви позволи да решите текущите задачи и да постигнете стратегическите цели на компанията.
 • Гъвкавост: всяка тренингова програма се адаптира според потребностите на партньора и ако Вие не сте намерили необходимата Ви готова програма, ние можем да създадем нова изхождайки от Вашите потребности.
 • Качество: всички наши бизнес треньори имат професионално образование и реален практически опит в своето направление. Практическия опит на треньорите е отразен в трениговите програми – не по-малко от 60% от времето се отделя за създаването на навици под формата на бизнес кейсове. Основната част от бизнес кейсовете е създадена на базата на реални практики и се адаптират към потребностите и профила на клиента.
 • Цена: гъвкава ценова политика и голямо разнообразие на тренинги, както по съдържание, така и по продължителност.
 • Предтренингова подготовка: за качествено провеждане на тренинга ние използваме различни инструменти за предтренингова диагностика и подготовка с цел:
  • Максимално точно изясняване потребностите от обучение
  • Диагностика нивото на компетентност на участниците
  • ,,Кастомизация‘‘ на програмата според потребностите на участниците
  • Повишаване ефективността на обучението
 • Посттренингова подръжка: освен адаптираните към поставените задачи високоефективни решения, ние предлагаме постренингова подръжка на нашите партньори. Това позволява ефективността на получените знания и навици да се задържат на високо ниво.
 • Практика: ,,Резултатите идват само когато знанията се прилагат в практиката”. По време на обученията, ние не само казваме какво трябва да се прави, но и КАК да се направи. Повече информация какво трябва да се прави може да видите в нашите услуги
 • Нашият опит: над 600 реално работещи и успешни компании: Hewlett Packard- България, METRO Cash & Carry, Уникредит Булбанк, Линде Газ, Каменица АД, Фат, Сиела, Мексон, Селматик, ТианДе, Айко … вижте повече за нашите клиенти.

Видео визитка: