Какво предлагаме ние?

Какво предлагаме ?

Ние предлагаме две направления на работа

Първо: Коучинг за ръководители. На него се разглеждат въпросите на ръководство, организация и развитие на компанията, както и построяване на екипи, корпоративна култура, правилна мотивация на служителите, стратегическо планиране, както и много други, свързани с бизнеса.

Второ: Коучинг за служители. Той помага за влизане на нов човек в колектива, как се прави кариера, как да се адаптираме на новото място и т.н. Коучинга за мениджъри на средно ниво помага за решаване на професионални проблеми.

Бизнес-коучинга е за тези, които се стремят да създадат сплотен екип, да отидат на други ниво с нови продукти, да създадат работни места или реорганизация на предприятието, да увеличат продажбите, да позиционират компанията или продукта на пазара.

Има няколко възможности за използване на бизнес коучинга в работата с персонала: мотивация, оценка, разрешаване на проблеми, делегиране на пълномощия, при необходимост регулиране на конфликти.

Ние предлагаме бизнес коучинг за тези, които се стремят да постигнат не само професионализъм в работата, но и успех и хармония в живота, да намерят щастие и благополучие.

Нашия коучинг е за тези, които не могат да вземат важно решение по сложен въпрос.

За тези, при които бизнеса стои на едно място и не се движи от мъртвата точка.

За тези, които се нуждаят от въодушевление и подкрепа.

За тези, които се нуждаят от компетентен помощник за успешно водене на бизнеса.

Ако имате някакви въпроси, свързани с бизнеса, обадете ни се и ние ще се опитаме да ви помогнем в решаването на много въпроси и проблеми.

 

 

Поле за запитване:

drop_shadow

ВАШЕТО ИМЕ И/ИЛИ ИМЕ НА ФИРМА:

EMAIL:

ЗАПИТВАНЕ НА ТЕМА:

ОТНОСНО (Заглавие):

ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ:

ТЕЛЕФОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА: