Имидж коучинг

Имидж коучинг

За никой не е тайна, че имиджът днес играе голяма роля в живота на човек. Това е инструмент, с помощта на който ние влияем на обкръжаващия свят. Не напразно казват, че посрещат по дрехите…..Но, за съжаление, статистиката говори за това, че 80% от хората смътно си представят как искат да изглеждат. И за да може да се разсее тази мъгла, е необходима помощ от специалист.

Имидж коуча винаги е и малко психолог, който е в състояние да внесе яснота в мислите и желанията на клиента.

Имидж коучинга е технология, която установява връзка между вътрешния потенциал на човека, осъзнаване на неговата уникалност и стремеж към вътрешното „АЗ“. Важно е да се знае, че външния вид, прическа, дрехи, трябва да бъдат естествени и да предизвикват определени чувства в обкръжаващите.

На имидж консултациите може:

  • Да се изясни истинското намерение, какво точно трябва да се промени и в каква посока. Съчетаването на вътрешните и външни промени обезпечават успех в постигането на целите.
  • Да се провери има ли вътрешни препятствия и предразсъдъци, т.е. какво пречи на човека да промени нещо в себе си.
  • Да се разработи конкретен план за действие, даващ възможност да се постигнат желаните резултати в промяна на имиджа.

Възползвайки се от услугите на имидж коучинга,  вие ще можете да се преобразите и да насочите своя живот в руслото, в което ще чувствате хармония и цялостност със самия себе си и външния свят.

 

Поле за запитване:

drop_shadow

ВАШЕТО ИМЕ И/ИЛИ ИМЕ НА ФИРМА:

EMAIL:

ЗАПИТВАНЕ НА ТЕМА:

ОТНОСНО (Заглавие):

ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ:

ТЕЛЕФОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА: