Даниел Кехайов – студент в  Royal Holloway University of London

Курсът “Психологическо Айкидо” е първия по рода си курс, който съм посещавал и наистина е уникален. Бил съм участник в доста семинари и уъркшопи, но никой от тях не е обхващал толкова широк диапазон от теми, подкрепени с изключително много практически упражнения. Доволен съм от професионализма на г-н Йордан Ангелов, който е наистина компетентен по дадената област и знае как да предостави информацията по най-подходящия начин. Самият курс ми помогна да бъда по-уверен в себе си и по-точно в комуникацията си с хората в отделни ситуации. Доволен съм от придобитите знания, които все по-често използвам в ежедневието си. Благодаря на целия екип на Айджей Тренинг Център!

—————————————————————————————————————————————————————————-

Пламена Георгиева – Психолог – консултант, Бахов терапевт, Обучител – консултант по организационно развитие и развитие на социални умения

За родоначалник на методиката в Психологическото айкидо би могъл да се смята добрият войник Швейк. Той не отговаря на обидите, а се съгласява с тях. Казват му: ” Швейк, вие сте идиот! ” Той не започва да спори, а веднага се съгласява: ” Да, идиот съм! ” И побеждава, също като в айкидото, без дори да е докоснал противника.
Изживяванията по време на курса по ” Психологическо айкидо ” са невероятни и незабравими!

—————————————————————————————————————————————————————————-

Стоян Тасев – Собственик на фирма “Хорека България”

Записах се на Психологическо Айкидо, защото съм личност която обича и иска да развива себе си. Харесвам да чета книги, които ми помагат да се развивам като личност. Най-ценното, което получих от курса по Психологическо айкидо е осъзнаването, практиката и прилагането в реални ситуации на наученото, нещо което само с четене на литература е изключително трудно.

За мен е изключително важно, че успях да подобря комуникацията си с хората, а и да се предпазвам от определени типове манипулации. Хората които участваха в курса са позитивни и готини, тоест хора които си струва да познаваш. В момента посещавам още два курса в Тренинг Център АйДжей – курс по Актьорско майсторство и курс по Ораторско майсторство. И двата курса са невероятни и чрез тях успявам да надградя наученото от курса по Психологическо Айкидо.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Мария Ваклинова Мария Рабаджийска-Ваклинова – Мениджър продажби

Здравейте, за мен посещаването на курса „Психологическо Айкидо” се оказа доста ползотворно, а същевременно и удовлетворяващо изживяване. Научих се да контролирам емоциите си и по-добре да предценявам реакциите на хората в общуването. Освен полезни знания, разширих и приятелският си кръг- с голяма част от курсистите, както и с екипът професионалисти от Тренинг Център АйДжей, общуваме и до сега и обсъждаме доста теми. Горещо препоръчвам този курс и вярвам, че всеки може да открие много неща дори за собствените си реакции в различни ситуации.

 

Специални благодарности за това, че бях част от това!!! Поздрави и до нови срещи!

—————————————————————————————————————————————————————————-