Психологическите типове мъже

Психологическите типове мъже

 

Всички хора, независимо от половата принадлежност се делят на три типа – аудиали, визуали и кинестетици. За всеки психологически тип е свойствено своето възприемане на света и на другия пол в това число. Научни изследвания са доказали, че за възприемане на света от човек съществуват три специални сетивни канала – това са очи (визуално възприемане), уши (аудиално) и органи на обонянието и осезанието (кинестетични).

Но във всеки човек един определен канал е изразен по-силно от останалите два. Например, визуалите повече вярват и се ориентират по това което виждат.

Мъж – визуал

Именно този тип мъже обичат очите. За тях е важно как изглежда жената, колко е красива тя и пропорционална ли е фигурата и. Като правило по красивите жени си падат такива мъже.

Мъжа-визуал обича дълго да разглежда жена си, да и говори комплименти по повод външността и. Такъв мъж за цял живот ще запомни с какво е била облечена жена му на първата среща. Визуалите обичат да снимат, затова техен неотменен спътник е фотоапарата или камерата.

Загубата на интерес от този тип мъж към жената е много лесно да се определи. Той престава да я гледа и се оглежда за по-интересни картини. Визуално са готови да се примирят с резкия аромат на парфюма, безмисленото говорене на момичетата, но отсъствието или загубата на красота те никога няма да простят.

Мъж – аудиал

Това е най-сложния тип мъже за всички жени. Тези мъже обичат с ушите…

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 444007

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи