Особености на възприятията при мъжете и жените

Особености на възприятията при мъжете и жените

 

Мъжете и жените се отличават един от друг. Те не са по-добри, или по-лоши, а са различни. Единственото общо между тях е, че те са от един вид. Те живеят в разни светове, за приоритетите са различни, те действат, следвайки различни правила. Това е известно на всички, но не всички го осъзнават. Мъжете и жените от всички раси, възпитани във всякакви култури и среди, постоянно оспорват мнението, поведението, отношението и убежденията на своите партньори.

Жените критикуват мъжете, за това, че те са безчувствени, невнимателни, не умеят да слушат, и не проявяват топлота. Мъжете критикуват жените за това, че лошо карат кола, не могат да се оправят с пътната карта, за приказливостта и неумението да отделят главното от второстепенното в разказа.

Мъжът никога не може да намери своя вещ, но винаги подрежда компютърните дискове в азбучен ред.

Жената винаги намира загубените ключове на колата, но рядко ще намери най-краткия път към местоназначението.

Мъжът се възхищава на жената, как току що влязла в стаята и може да даде точна характеристика на всеки от присъстващите, а жената не може да повярва, че мъжа може да бъде толкова ненаблюдателен, за какъвто се представя.

Мъжът се изумява, как може жената да не забележи мигащия червен сигнал за привършващия бензин, но мигновено забелязва мръсната кърпа, търкаляща се на 50 метра разстояние от нея.

Ако жената се е заблудила, тя ще спре колата и ще попита за правилния път. От гледна точка на мъжа това е непростима проява на слабост. Те часове наред могат да карат из града, мърморейки си под носа ,,Като, че ли беше тук“, или ,,Аха, тази отбивка не съм я видял“.

Мъжете смятат, че принадлежат към пола, който се отличава с по-здрав разум.

А жените знаят, че именно те са здравомислещите…

Допълнителна информация
Цена 30 лева
Приблизителен обем, страници 19 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 444006

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи