Колелото на жизненият баланс

Колелото на жизненият баланс

 

Как си?”, обикновено ни питат.

“Нормално”, механично отговаряме ние, без да се замисляме за това, какво влиза в това понятие.

Понякога в живота ни се случва нещо хубаво – например, повишавaне в службата, купуване на кола – и тогава ние казваме, че нещата при нас вървят “добре”. А понякога обратното, може да се простудим, да имаме безсънна нощ, провал в работата – и тогава нещата “не вървят добре”.

Нашият живот е много гъвкав и многостранен, но ако попиташ някого – той във всеки момент от времето ще говори за това, което го вълнува точно сега, и именно в зависимост от емоционалната оценка на това събитие той ще оценява целия си живот.

В действителност, всеки човешки живот е съставен от няколко важни сфери – например, работа, семейство, здраве, спорт, самостоятелно развитие и т.н. Човек, който еднакво добре се реализира във всички важни за него сфери, усеща себе си като цялостна и хармонична личност, той е напълно доволен от живота, живее го с радост. Това е идеалната картина на жизнен баланс и успех.

В действителност, много често има “разминаване“, например: един бизнесмен, който прекарва на работа по 10-12 часа всеки ден, жертвайки здравето, семейството и …

 

 

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 446014

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи