Какво е това рефлексия?

Какво е това рефлексия?

Преди са казваше, че конфликтния човек е склонен да обвинява за своите неудачи и постоянни конфликти не себе си, а другите хора. Той често вижда конфликта там, където го няма, а при провокиране на конфликта посредством своите действия пренася недостатъците си на обкръжаващите. Действително е по-лесно да се обвини другия в грях, отколкото да се занимава със собственото си образование, развитие на самоконтрол и сдържаност.

Първото, за което трябва да се посъветва такъв човек е да обърне цялата си енергия на критичен анализ към самия себе си. Такъв човек трябва сам да си зададе въпроса: какво направих, за да възникне този конфликт? Какви черти на моя характер предизвикват недоволство в обкръжаващите навсякъде, където и да работя и да се появя?

Началото на позитивното самоизменение се състои в способността на човек към рефлексии – самопознаване, самоанализ и умение да се види отстрани, от позицията на външен наблюдател. Рефлексията помага също така да …

 

 

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 1 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 448013

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи