Как да си вдигнем настроението и да прогоним нерадостните емоции /за жени/

Как да си вдигнем настроението и да прогоним нерадостните емоции/за жени/

 

Жените са емоционални хора. От една страна това е добре. За тях светът е пълен с окраски и те умеят да намират радост в такива моменти, на които може другите дори на обръщат внимание. Но, от друга страна те доста често се вкисват без видима причина. Ето така, просто – от нищо слънцето се скрива зад облаците, окраските избледняват и нищо повече не ги радва. Познато ли ви е?

Така че, ние сме изправени пред сериозна задача – трябва да ви разкажем как да си повдигнете настроението и да станете експерт по разсейване на облаците и умението да донесете щастие и слънчева светлина в живота си .

Когато се чувствате зле, трябва да изглеждате по-добре от обикновено!

Ако се чувствате зле, на първо място трябва да се погрижите за безупречността на външния си вид. Това означава, че всеки път, когато нямате настроение е необходимо да прекарвате повече време пред огледалото. Най-хубавите дрехи, сякаш е празник. Прическа, парфюм, грим, всичко.

Настроението ви ще се подобри не само след като приключите с приготвянето, но още в процеса на “лакирането” на своята персона. И вече дори няма да помним, че денят е започнал не толкова добре.

Мисли – само позитивни

Вие излизате всяка сутрин от дома си и мислите: “Това е добре! Пред мен е цял един голям ден и аз ще мога да свърша толкова много добри неща!”. И настроението ви веднага става радостно, и на душата става толкова леко…Дори хвърляте учуден поглед на преминаващите покрай вас мрачни минувачите, които се крият под големи черни чадъри. И какво не им харесва? Дъждът ли, какво? Това е добре, защото дъждът ще измие всичката прах по улиците, и колите също ще светнат, сякаш от автомивка. А за кожата е прекрасно, защото това е чудесна възможност да получиш лесно и безплатно хидратираща процедура. А чадърът, защо трябва да бъде черен? По-добре да разтвориш над себе си син – като късче от небето, или жълт, като слънцето, или цветен, като дъга; да всякакъв, който с привлекателния си вид ще донесе допълнителен прилив на удоволствие.

Струва ли си да се учудвате, че не ви радва новия ден, ако не умеете да мислите позитивно? “О не, още един скучен ден в офиса!!!”. Нима може след нещо такова да се радваш на нещо?

Тук първият подход действително позволява да се привличат “добри” вибрации и позитивни хора, които ще бъдат в основата на доброто ви настроение. Вторият подход ще обезпечи един депресивен ден за другите. И как да повдигнете настроението си в този случай, ще си остане загадка за всички нас…

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 3 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 442001

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи