Как да развием харизма: Тайните на обаянието

Как да развием харизма: секретите на обаянието

 

Сигурно сте обръщали внимание на това, че някои хора лесно стават душата на компанията, слушат ги и им се възхищават. И тази симпатия не се обяснява само с привлекателната външност – те притежават някакво вълшебно и абсолютно особено качество, което ги прави лидери. Това качество се нарича харизма. Тя стана символ и източник на успеха, затова за много хора е актуален въпроса: „Как да развием в себе си харизма?“.

Радостен е факта, че харизмата не е вродено качество, а придобито. Но желанието да се развива харизма не трябва да погуби личността. Напротив, тя може да стане ядро на вашия личен ръст и самоусъвършенстване. Така, че не променяйте себе си, а се старайте да подобрите и доработите това, което притежавате.

Харизматична личност – какво е това?

Харизматичните хора са не просто набор от някои качества, те са зряла и цялостна личност. Всички хора могат да развият в себе си харизма: дебели, слаби, умни, импулсивни. Но всички тези хора имат една обща база, състояща се от следните качества:

  • Увереност в себе си

Това е основата, върху която се надстроява харизмата. Увереността възниква когато вярваш в себе си и във възможността за постигане на целта си. Появата на тази вяра може да предотврати сривове в миналото, страхове и тревожност, различни вътрешни системи.

Миналите неуспехи се отразяват на възприемане на настоящето във всички случаи, но започват да пречат едва тогава, когато миналия опит е надценен и липсва граница между миналото и бъдещето. Ще ви помогне ясното осъзнаване, че сегашната ситуация се различава от всички предходни и вие имате всички шансове за постигане на успех.

В случай на възникване на силен страх и тревожност опитайте се да осъзнаете до край предмета на този страх. В повечето случаи ще стигнете до доста абсурден извод …

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 3 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 446028

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи