Упражнения ,,Как да се избавим от комплекса за непълноценност и да придобием уверенност в себе си?“

Как да се избавим от комплекса за малоценност

 

  1. Дневник на успеха

 Една много приятна техника. Само в началото ще ви бъде непривично да я изпълнявате, защото сте свикнали да концентрирате вниманието си на недостатъците и грешките, а тук ще ви се наложи всеки ден да пишете за това, колко сте добър (ра).

Трябва всеки ден да водите записи за своите победи и постижения, за своите качества и достойнства. А също и да пишете добри думи и позитивни твърдения.

  1. Упражнение с огледало.

Това упражнение не е толкова приятно, по-скоро обратното, Но само на първо време, докато  действително не се избавите от комплекса за малоценност. Но е много ефективно.

В какво е същността? Вие трябва регулярно в течение на 10-15 минути да гледате себе си в огледалото и да си говорите добри думи. Например „Аз се обичам“.

Защо всъщност, в началото упражнението е неприятно? Защото повечето хора с чувството за непълноценност имат много  комплекси. При това те засягат както външния вид, така и вътрешните функции. А тук ще се наложи да гледате и това, което не ви харесва в своето отражение, и да си говорите добри думи и признания. На първия етап може дори да …

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 446012

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи