Афирмации за успех: как да привличаме успеха?

Афирмации за успех: как да привличаме успеха?

 

Защо на някои хора винаги им върви, а на други обратното? Сигурно на всеки от нас е минавала тази мисъл. Ние ще ви разкрием една малка тайна: Тези хора вярват в това, че успеха и късмета ги съпровожда винаги и навсякъде. Те знаят какво искат и го постигат. И вие можете да станете такива, използвайки афирмацията за успех и щастие.

Как правилно да използваме афирмацията на успеха?

Каква е силата на афирмацията? Има такова понятие – позитивно мислене. Неговата същност е в правилното възприемане на света и програмиране на себе си за постигане на желаното. Вселената е устроена прекрасно, тя винаги ви дава това, на което сте настроени. За съжаление, повечето хора не знаят това и се програмират на неуспех, вместо да мечтаят за най-доброто. Но не е задължително вие да бъдете в това число! Можете да използвате позитивни нагласи, които ще настроят вашето подсъзнание на нужната вълна.

Силата на афирмацията се състои в това, че тя задава нужното направление на вашето мислене. Това е уникален и много прост инструмент, помагащ на хората да променят живота си към по-добро. В някои отношения афирмацията дори прилича на вълшебно заклинание. Но съществуват определени правила, по които се съставя афирмацията:

  1. Използвайте такива думи и конструкции при съставяне на афирмацията, които да предизвикват във вас изключително положителни чувства и състояние. При вас трябва напълно да отсъства съпротивлението при тяхното произнасяне. „Заклинанията за щастие“ трябва да ви увличат и мотивират за постигане на целите.
  2. Те трябва да бъдат написани в първо лице, така че не забравяйте да включите в афирмацията местоимения като „аз“, „мен“, „ми“. Само тогава във формулата се внася вашето лично участие и енергия.
  3. Използвайте сегашно време. Миналото се намира в миналото, а бъдещето е неизвестно кога ще настъпи. Вие имате власт именно в своето настояще, така, че не изпускайте този шанс! Вместо „Аз ще бъде щастлив“ казвайте „Аз съм щастлив“ и тогава афирмацията ще заработи.

В някои случаи, при използване на афирмацията в хората възниква съпротивление. То е свързано с реални препятствия в постигането на нужното ви състояние. Казано по-просто, в текста на афирмацията се казва нещо, за което вие трудно ще повярвате тук и сега. За да се избавите от това, променете формулата от рязко на постепенно подобрение. Например, за…

 

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 3 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 442009

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи