7 навика на щастливите хора

Седемте навика на щастливите хора.

Какво е нужно за щастието на човек?

Пари, власт, постижения, успех……?

Възможно е.

Попитайте успешните хора това прави ли ги щастливи и сигурно те ще ви отговорят противоположното.

Нашето общество буквално е пропито от понятието, че щастието е неразривно свързано с материалните блага, докато статистиката свидетелства за това, че сред жителите на процъфтяващия запад процента на депресии, неврози и самоубийства е много по-голям от индийските гета.

Нас ни възпитават още от ранно детство цял живот да се стремим към чуждите ценности и идеали, и след това , постигайки богатство, висок статус и други атрибути на съвременното понятие за „успех“, вместо щастие ние неизбежно се сблъскваме с пустота отвътре.

Всички религии, духовни учения така или иначе говорят, че щастливите хора правят съвсем друго, а именно: друго възприемане на света.

Какво формира това възприемане? Само няколко навика, които ако ги развиете, винаги ще се чувствате щастливи и радостни.

  1. Бъдете благодарни. Една от най-могъщите енергии, които може да усети човек, това е благодарността. Чашата може да бъде наполовина празна или наполовина пълна всичко зависи от това, кой гледа. В живота е същото, може през цялото време да се концентрираш на това, че Вселената не ви е дала достатъчно или обратното, да благодарите за всеки миг от живота за това, което ви изпраща тя. Благодарността е способ да насочите своите мисли в положително русло…

 

 

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 442006

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи