5 ситуации за тренировка на усмивката

Пет ситуации за тренировка на усмивката

Приятното изражение на лицето е много добро за общуване. Спокойното, усмихнато лице прави абсолютно различно впечатление, отколкото на човек, обезпокоен от нещо.

Усмивката е най-важното и невероятно мощно средство за комуникация. В чужда среда на неизвестна територия, вие веднага чувствате най-голямо облекчение, когато видите на лицата на околните топли искрени усмивки. И непознатите хора веднага се превръщат във ваши приятели. Усмивката е лесно разчитано съобщение: “Не се притеснявай, всичко е наред, ти си приет тук и нищо не те заплашва”. И вие се отпускате и сваляте бронята на бдителността.

Японска поговорка гласи: “Най-силният е този, който се усмихва”. Ако мускулите на лицето “работят за усмивка”, се случва много повече, отколкото можете да си представите: мускулите активират нервите, разположени в тях, и по този начин на мозъка се „изпраща“ позитивен сигнал. Можете да го проверите още сега. Усмихнете се ( не е важно, ако се получи гримаса, същността е в това, че работят нужните мускули). Запазете това положение, примерно 30 сек. Ако честно направите този експеримент, можете еднозначно да констатирате, че нещо все пак се случва. Ще бъде добре, ако опишете вашите впечатления, без да отлагате.

Ако за първи път направите това упражнение, ще знаете, че след него винаги ще се чувствате по-добре, и сте готови да пристъпите към редовните тренировки…

Допълнителна информация
Цена 10 лева
Приблизителен обем, страници 2 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 441011

 

Вижте още …
  • Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи