10 безплатни способа за повишаване мотивацията

10 безплатни способа за повишаване мотивацията

motivacia-na-personala

Поощрението на работниците за добро изпълнение на работата е един от най-добрите начини да се съхрани тяхната мотивация и заинтересованост. Колкото и да е странно неизискващите никакви финансови разходи и форми за поощрение, такива като долуизброените, влизат числото на най-големите стимули за работника.

  1. Интересна работа

Въпреки, че някои задачи, които вие лично изпълнявате всеки ден отдавна са станали за вас рутинни, те могат да бъдат много интересни и много завладяващи за вашите работници. Когато вашите подчинени се справят блестящо със своите задачи поощрете ги, като им делегирате някои от вашите задължения, или им поръчате разработката на проекти, над които би им било интересно да работят. Това няма да ви струва и 10 стотинки, но в същото време вашите работници ще имат стимул, понеже е могат да развият своите професионални навици. От това ще спечелят и вашите работници и вашата организация.

 Мозъчна атака:  Тема:   Как мога да приложа това в компанията?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  1. Публично признание

Всеки човек иска да го поощряват и високо да го ценят за добре изпълнена работа. Eдин от най-леките и най-ефективни способи за поощряване на вашите работници без финансови разходи е публичното изразяване на признателност за техните усилия.

Вие можете да постигнете това, като съобщавате за техните постижения на общите събрания, изпращате по електронната поща поздравителни съобщения за отлична работа (с копия за всички останали работници от отдела или организацията), помествате статии за усилията на вашите работници в рекламния проспект на компанията или използвате много други подобни подходи. Тези методи не изискват разходи, те са лесни и много ефективни.

Мозъчна атака:  Тема:   Как мога да приложа това в компанията?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Допълнителна информация
Цена /без ДДС/ 40 лева
Приблизителен обем, страници 4 страници
Цена за допълнителна коучинг сесия от специалист 60 лева/час
Идентификационен код 330002

 

Вижте още …
  •  Работа с възраженията на клиентите

ВАЖНО!!! При поръчка на материал от раздел Е-БИБЛИОТЕКА, трябва да копирате кода от поле "Идентификационен код" от таблицата в края на страницата и да ни го изпратете в заявката!

ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА!

Платежни методи