Креативност и остроумие в речта

креативност реч

Начало на следваща група: 20.01.02015г.

Искате ли да мислите интересно, креативно и оригинално?

Обикновено средностатистическия човек говори със запаси от шаблонни фрази, като в речник за чужди думи.Често неговата реч е оскъдна, скучна, безинтересна и се явява просто повторение на чутите в детството словосъчетания.Такъв човек не използва своя речеви потенциал за успех в общуването и за развитието си.

v А има хора , умеещи да говорят интересно , ярко , оригинално. Те имат остър ум и ни покоряват със своя хумор. Те умеят да използват и речта , и своя творчески потенциал за успеха и развитието си. Понякога ни се струва , че  този дар им е по рождение и е недостъпен за простосмъртните. Това е истина , но има и друга истина – умението да се мисли креативно и да се говори остроумно може да се развие, използвайки практична технология.

v Курсът дава възможност да се опознае психомеханиката на креативността и да започнем да я използваме в своята реч.Оригиналните упражнения в курса са насочени да развият „ ловкостта” на езика , нестандартността, хуморотворчество в речта,  метафоричността , образността, богатството на езика, разширяване на активния запас от думи и овладяване  секретите на острият ум.

v Курсът е особено подходящ за миналите курсаИзкуство на речта : Риторика и Ораторско майсторство” , но ще бъде полезен на всеки заинтересован участник.

Поканват се всички , които се интересуват от темите на курса по “Ораторско майсторство”.

Без ограничение на възрастта!