Ериксонoва хипноза и Невролингвистично програмиране (НЛП)

СЕМИНАР: „Сугестия и хипноза“

Ериксонoва хипноза и Невролингвистично програмиране (НЛП)

 

Милтън Ериксон използва специфичен подход за „въвеждане“ в хипноза, който става особено популярен през втората половина на XX век.

Този метод е високоефективен, специфичен и дава добри резултати при редица състояния, които не се повлияват от другите психотерапевтични подходи. Сугестия и хипноза“ Ериксонoва хипноза и Невролингвистично програмиране (НЛП)

Последователи на Ериксън (Р.Бандлър и Д.Гриндер) създават оригинален метод за психично въздействие, наречен „Невролингвистично програмиране“ (НЛП).  През 1975г. те представят мета модел в два тома „Структура на магията I“ (книга за езика и терапията) и „Структура на магията II“ (книга за комуникацията и промяната). Те твърдят, че „терапевтичната магия“ има структура, която може да бъде научена от други хора чрез практични модели.  В наши дни НЛП е широко разпространен метод, който се радва на добър прием сред психотерапевти и клиенти.

Познаването и овлядяването на Ериксоновата хипноза и невролингвистичното програмиране са полезни практики, отговарящи адекватно на нуждите на съвременното общество.

Програма:

1. Невролингвистично програмиране – НЛП

2. Хипноза по Ериксон – теория и практика

Информация за курса
Лектор Йордан Ангелов  (Психолог и ръководител Training Center)
Цена 68 лева;
За записване ТУК или на тел. 032 58 28 13 /office@training-center.bg
Включва Включва персонални учебни материали.Wi-Fi интернет, две кафе-паузи
Кога КАЛЕНДАР на провеждане на семинара- ТУК

Продължителност: 1 ден от 10.00 до 16.30 часа

Брой участници в група мин. 4-6 човека *Семинарът ще стартира при събиране на нужния минимум.
Сертификат Да, участниците в семинара получават сертификат.

 

Участието в семинара става след предварително записване на посочените телефони и заплащане чрез предложените разплащателни системи или в офиса.

Запишете се за семинара