Курс “Ораторско майсторство. Риторика и увереност в речта”

Ораторско майсторство.  Риторика и увереност в речта

“Всеки сам гради бъдещето си и утрешният успех в повечето случаи е резултат от положените днес усилия.”

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде. Целият ни живот е свързан с комуникацията – така е устроено човешкото общество. Ето защо, най-големият успех в личния живот, в училище, на работа, в бизнеса и политиката постигат тези, които умеят да говорят добре. Вие разбирате,че такъв оратор е с една стъпка по-нагоре от останалите.

На курсът “Ораторско майсторство” вие ще можете да придобиете знания и навици, като:

 • Увереност в себе си по време на всяко общуване: при публични речи, дебати и др.;
 • Умението да отговаряте уверено на въпросите на аудиторията;
 • Умението да говорите дълго и непрекъснато на всяка тема;
 • Умението точно да изразявате своите мисли и да ги построявате в ясна последователност;
 • Методи за привличане вниманието на слушателите;
 • Методи за подобряване и развитие на паметта;
 • Яркост и енергичност в изказванията;
 • Интонационна изразителност;
 • Умението да управлявате аудиторията;
 • Умението ефективно да убеждавате и преодолявате възраженията;
 • Методи за увеличаване на активния речников запас;
 • Възможност за използване на различни техники на речта.
 • И много други…

Форма и стандарт на курс “Ораторско майсторство”:

Доброжелателната и непринудената обстановка на занятията ще ви позволи бързо да се разкрепостите и по-добре да разкриете своите възможности.

Наблягане на практическите занимания. Ние прекрасно разбираме, че не можем да усъвършенстваме речта си от една лекция и гола теория. Да се научиш да говориш можеш само като говориш. Ето защо, курсът се състои повече от 80% от практика, която включва речеви упражнения, дискусии, изказвания, ролеви игри. Курсът по ораторско изкуство и майсторство на общуването е интензивен и ефективен речеви тренинг за личностното развитие.

Обратна връзка. На курсът се прилага видеозаснемане. Да видиш отстрани собственото си изказване е важно: забелязваш много нюанси на своята реч, за които по-рано дори не си подозирал, правиш полезни изводи и бързо се развиваш. Също така изказванията на участниците в курса се анализират по квалифицирани критерии за оценка на речта: те говорят за предимствата и недостатъците в речта, и отчитайки тези забележки всеки път усъвършенстват своята реч, говорейки следващия път по-добре от миналия.

Предлаганe на материала в достъпна форма. Вие ще можете лесно, без да се напрягате да усвоите множество речеви методи, правила и други знания и умения именно благодарение на значителната, но проста за разбиране теория.

Системен подход. Само една практика без теория е единица; теория без практика е нула; но синергичния ефект на системата ги превръща в десятка: сбита и насочваща теория + интензивна практика ускорява процеса за развитие на речта.

Съчетаване на полезното с приятното. Занятията приличат на интересен и весел спектакъл, в който вие самите вземате участие. А ако процесът на обучение е увлекателен, а не изморително-скучен, той, както сами разбирате носи от своя страна повече ползи.

Индивидуален подход се прилага към всеки ученик, в зависимост от целите му.

На нашите тренинги по риторика идват интересни хора, които имат какво да споделят един с друг, и още на първото занятие между тях се осъществява полезно запознанство. Ораторското изкуство и риториката сближават хората.

<<< ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА ТРЕНИНГА >>>

BONUS: Доведи приятел и спечели 10% отстъпка!

Информация за курса
Лектор Йордан Ангелов
Цена 340 лева;

*Възможност за плащане на 2 равни вноски

За записване ТУК или на тел. 0988933123

office@training-center.bg

Програма ТУК
Формат *Продължителност на тренинга:  два пъти в седмицата по 3 часа  (6 седмици)
Брой участници в група мин. 8-12 човека *Тренингът ще стартира при събиране на нужния минимум.
Сертификат Да, след завършване на програмата и след успешно полагане на изходен тест, Вие имате възможност да получите сертификат.

 

Участието в курса става след предварително записване на посочените телефони и заплащане чрез предложените разплащателни системи или в офиса.

Запишете се за курса