Сподели работа или намери време да я изпълниш с новата платформа за споделяне на време и работа Iamfree.pro

Днес има много канали за търсене на работа, като най-нашумелите днес са онлайн методите. Все повече фирми и HR служителите им търсят своите нови служители в LinkedIn, jobs.bg, jobtiger, форуми и дори фейсбук. Социалните мрежи стават все по-привлекателни за работодателите, а ако оформите добре Вашия профил – със сигурност ще бъдете забелязани от тях.

Но защо да чакате те да Ви забележат? Вече може сами да изберете между множество обяви за работа, както в офис, така и надомна. Новата онлайн платформа за споделяне на време Iamfree.pro е уникална по рода си – в нея може да намерите нестандартни позиции като детегледачки, боядисване и дори да напазарувате за някого.

Намерете лесно задача или работа с Iamfree.pro

Онлайн платформата е подходяща, както за намиране на постоянна работа, така и на допълнителна – поемете отделна задача в сферата на уеб дизайна, изработката на лого, компютърни услуги.

Iamfree.pro е тясно специализиран в услугите и може да намерите всякакви обяви за услуги: счетоводни услуги, преводачески услуги, юридически услуги и др. Ако водите курсове и уроци по изкуство, език или даден предмет, може да публикувате услугите си в сайта за споделяне на време.

Сайтът е обърнал специално внимание за работодателите – ако искате да намерите перфектния служител, тук може да публикувате безплатно обявата си за работа – https://iamfree.pro/ . Iamfree.pro няма скрити такси и плащате само когато намерите Вашия изпълнител на задачата или служител за дадена позиция.

Бързо, лесно и с няколко клика ще намерите подходящ служител за фирмата си или нестандартна и приятна задача за изпълнение – разгледайте онлайн платформата за работа Iamfree.pro

Платформа за споделяне на време и работа Iamfree.pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *